lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278 Tapijtreiniging - Voor optimale resultaat bent u bij ons aan het goede adres!

TAPIJTREINIGING?

tapijtreiniging

voor tapijtreiniging bent u bij ons aan het goede adres!

Dagelijks gaan er in uw bedrijf tal van voetstappen over het tapijt. Door dit intensieve gebruik vervuilt het tapijt waarbij zand een grote boosdoener is. Alleen dagelijkse schoonmaak is niet voldoende en zonder deskundig onderhoud kan dit een blijvende vorm van slijtage veroorzaken.

Een goed onderhoudsplan is daarom belangrijk. Regelmatig onderhoud is immers essentieel voor de representatieve uitstraling van uw bedrijf. Maar ook vanuit hygiënisch oogpunt is door verscheidene onderzoeksinstellingen aangegeven dat tapijt minimaal eens per jaar gereinigd dient te worden.

tapijt
reiniging

  • Hygiëne en tapijt
    Een schoon, verzorgd tapijt maakt niet alleen een goede indruk bij uw medewerkers en bezoekers, maar zegt ook iets over de hygiëne in uw gebouw. pakket bestaat onder andere uit éénmalig of jaarlijks tapijtreinigen, onderhoudprogramma’s adviseren en uitvoeren, sealen van tapijt en het desinfecteren van tapijt.
  • kennis van tapijt
    Tapijt varieert in materiaal en afwerking, maar ook in de aard en de mate van vervuiling komen grote verschillen voor. Onze reinigingsmethodieken zijn stap voor stap opgebouwd, zodanig dat ieder soort tapijt op vakkundige wijze gereinigd kan worden.

Uw tapijt vereist
de juiste verzorging

poederreiniging

Dit is een droog procedé waarbij poeder wordt uitgestrooid over het tapijt, waarna dit vervolgens mechanisch wordt ingeborsteld. Het vuil wordt door het poeder geabsorbeerd, waarna het poeder weer wordt opgezogen met een stofzuiger die tevens is voorzien van een borstel.

Bonnetmethode

Bij deze methode wordt het tapijt voorgesprayd met een speciaal reinigingsmiddel. Hierna wordt met een éénschijfsmachine het tapijt gereinigd. Met deze methode wordt zeer weinig vocht gebruikt waardoor het tapijt snel weer droog is en dus weer belopen kan worden.

Sproei/exctractiemethode (Truck Mount)

Dit is een methode waarbij onder druk water in het tapijt wordt gespoten en dit onmiddellijk weer wordt opgezogen. Door middel van deze methode kunnen grote hoeveelheden vuil en bacteriën uit het tapijt worden verwijderd. Het is de beste methode om zware vervuiling te bestrijden.

Impregneren

In alle gevallen adviseren wij u om na de reinigingsbehandeling uw tapijt te laten impregneren. Dit zal gaat snelle hervervuiling tegengaan.

vloerbedekking in uw huis of op kantoor reinigen?

missie

Met onze specialisten voor uw tapijt en onze expertise op het gebied van tapijtreiniging, wordt uw vloer op een vakkundige en innovatieve werkwijze zowel op reguliere of op oproepbasis behandelt tot in de kleinste details.

Heeft u aanvullende wensen?

Natuurlijk kunnen wij meer voor u doen dan alleen de tapijtreiniging in woningen, kantoren, horecagelegenheden, winkels, openbare gebouwen, vve appartementen, Naast het uitvoeren van specialistische schoonmaakdiensten (zoals bijvoorbeeld schoonmaakonderhoud) kan ook onze handyman zich op gezette tijden melden.

[su_spacer]

  • Uw gegevens
    Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur, en eigenlijk het liefst binnen een uur!
[su_spacer] vrijblijvend offerte aanvragen [su_spacer]