lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278 Solliciteren online naar een baan als glazenwasser of schoonmaker?

ONLINE SOLLICITEREN?

solliciteren

Ben jij een vakman, teamplayer en heb je geen last van hoogtevrees?

We willen een schoonmaakbedrijf zijn waar onze medewerkers het verschil maken, wij zijn er rotsvast van overtuigd dat wanneer je goed voor je mensen zorgt, zij goed voor het bedrijf zorgen. Wij hebben samen een cultuur gecreëerd waarin mensen gestimuleerd en erkend worden en graag blijven werken. Daarom bieden we een diversiteit schoonmaakdiensten, en besteden we aandacht aan een A-kwaliteit schoonmaak en geloven in belang van MVO.

Ben jij die persoon die graag zijn handen uit de mouwen wil steken, en op zoek is naar een vakantiewerk, of een fulltime / parttime baan op het gebied van schoonmaak of glasbewassing. Dan zijn wij op zoek naar jou!
Vul direct online je sollicitatie formulier in, zodra we jou sollicitatie formulier hebben ontvangen zal een van onze medewerkers snel persoonlijk contact met jou opnemen.

 • Bezoekadres
  Haagse Hof Parkstraat 83
  2514 JG Den Haag
 • Openingstijden
  maandag t/m zaterdag: 07:00 - 18:00
  Buiten deze tijden op afspraak

 • Contactgegevens
  + 31 (0) 70-2192821
  info@qualitycleaningservices.nl
 • Snel een vraag?
  Naast bellen en mailen kunt u ons ook bereiken via WhatsApp: 06 24834480
onze werkwijze

vrijblijvend offerte aanvragen