lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278 Quality Cleaning Services - VVE Schoonmaak Vereniging Van Eigenaren


VVE SCHOONMAAK VOOR FLATS EN APARTEMENTENCOMPLEXEN!

VVE SCHOONMAAK

Bij ons bent u verzekerd van vakgeschoolde schoonmakers!

VVE schoonmaak » Het veilig, vakkundig en verantwoord schoonmaken van vve's, vraagt om nauwkeurigheid en kennis van de toegestane schoonmaakmethoden en representatieve schoonmaakmedewerkers.

Het vve schoonmaak van uw appartementencomplex kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hebben een speciale afdeling met geselecteerde medewerkers, die dagelijks het schoonmaakonderhoud voor vve's verzorgen ondersteund door onze vakbekwame glazenwassers.
De juiste, gastvrije omgang met bewoner en bezoekers is geborgd door onze SVS opleiding. In de praktijkgerichte opleiding leren onze schoonmakers hoe je een bezoeker begroet, de weg wijst, hoe je met een klacht omgaat en hoe je de klant kunt verrassen door net een stapje meer te zetten.

 • PROEF
  PERIODE

  Wij geloven dat daadwerkelijk dat ruimte geven aan proefperiode belangrijk is, om onze schoonmaak te ervaren en het creëren van wederzijds vertrouwen.
 • ALTIJD
  BEREIKBAAR

  Wij garanderen uitstekende bereikbaarheid via telefoon, e-mail, uw vaste contactpersoon, website, of WhatsApp, en met veel plezier via Twitter Facebook Google+
 • BESTE
  KEUZE

  We garanderen 100% opgeleide medewerkers. Medewerkers volgen binnen 6 maanden na indiensttreding de basisopleiding schoonmaak.
 • MATERIALEN
  EN MIDDELEN

  Wij werken volgens de nieuwste schoonmaakmethoden en met de meest verantwoorde middelen en materialen. Ook werken we met de ergonomische verantwoorde materialen en een biologische afbreekbare schoonmaaklijn.
 • 100%
  KWALITEIT

  De kwaliteit borgen we met 12 keer per jaar een DKS-controle, indien gewenst, een VSR-meting. Een klanttevredenheid van minimaal een 8+, of hoger.
 • BESCHIKBAAR
  HEID

  Wij hebben een ongekend, laag personeelsverloop en laag ziekteverzuim. En áls er al sprake is van tijdelijke vervanging van uw vaste schoonmaakmedewerker, dan helpen we elkaar natuurlijk altijd uit de brand.

VVE DIENSTEN

 • Glazenwasser
  Met onze gediplomeerde vve glazenwassers in de randstad, maar ook in aantal steden in Noord-Holland, Utrecht en Gelderland hoeft u zich geen zorgen te over de glasbewassing van uw appartementen complex.
 • Tapijtonderhoud
  Met onze doordachte schoonmakers op het werk hoeft u zich geen zorgen maken over uw tapijt.
  We begrijpen zeker dat het een van de grootste investeringen in uw appartementencomplex kan zijn en is meestal erg waardevol voor alle bewoners en bezoekers.
 • Portiekonderhoud
  Met onze toegesneden schoonmaakdienst voor trappenhuizen zorgen wij met onze expertise op het gebied van schoonmaken dat uw portieken op een vakkundige en verantwoorde werkwijze worden schoongemaakt tot in de kleinste details.
 • Vloeronderhoud
  Om de vloeren een mooie uitstraling te laten behouden is het van belang een juist vloer-onderhoudsplan op te stellen, in te plannen en uit te voeren. Dit begint al bij het dagelijkse en wekelijkse onderhoud van de vloer!

vrijblijvend offerte aanvragen