lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278 Dé vloerenspecialist voor vloeronderhoud van harde en zachte vloeren.

SPECIALISTEN IN VLOERREINIGING

vloeronderhoud

Een mooi onderhouden vloer is een visite kaartje voor uw bezoekers.

Vloeronderhoud » Vaak kiezen bedrijven en instelingen een harde vloer vanwege hun uitstraling en het gemakkelijk onderhoud en duurzaamheid.

Om de vloer een mooie uitstraling te laten behouden is het wel van belang een juist vloer-onderhoudsplan op te stellen, in te plannen en uit te voeren.

Dit begint al bij het dagelijkse en wekelijkse onderhoud van de vloer. Daarnaast is het zeer belangrijk voor de uitstraling en duurzaamheid de vloer periodiek te onderhouden.

advies
op maat

  • Keramische tegels
    Keramische vloertegels worden op de meest uiteenlopende plaatsen toegepast. Keramiek is een sterk product, dat veelal wordt toegepast in winkels, passages, supermarkten en utiliteitsbouw. Keramische tegels bestaan uit hoogwaardige kleisoorten, kwarts, veldspaat en kleurstoffen. Deze tegels worden ook wel dubbel hardgebakken tegels genoemd vanwege het tweedelige bakproces.
  • reiniging tegels
    Geglazuurde tegels kunnen in veel gevallen goed worden gereinigd door deze te schrobben. Hierbij worden de voegen echter niet 100% schoon. Om een 100% schoon resultaat te bieden, maken wij gebruik van water dat onder hoge druk wordt toegepast op de bodemwagen. Met deze methode kunnen wij ook sterk vervuilde keramische tegels reinigen.
  • reinging vloeren
    Bij goed onderhouden en niet beschadigde vloeren is de meest gangbare behandelingsmethode het schrobben van de vloer en vervolgens het in de was zetten of ‘verzegelen’ van de vloer. Indien nodig worden uitstekende delen in het vloeroppervlak weggeslepen, gaten in de vloer gevuld en roest plekken verwijderd. Na deze behandeling is de vloer gereed voor dagelijks onderhoud met de schrobzuigmachine.

vloeronderhoud is
een vak apart

vloeren strippen en coaten

Voor het verwijderen van oude beschermlagen (strippen) is noodzakelijk om de ondervloer vrij te krijgen van aangehechte vervuilingen en van oude beschermlagen. hiervoor hanteren de volgende methodieken machinaal schrobben van de vloer
topstrippen droogstrippen deep strippen Voor optimale bescherming beschermen van vloeren zoals linoleum, marmoleum, pvc en rubber maken wij gebruik van polymeer-systemen en thermoplastisch vinylcoating systemen.
Door de aangebrachte coatings wordt de levensduur van de vloer verlengt en blijft de vloer in combinatie met periodiek onderhoud nog vele jaren een verzorgde uitstraling houden.

Kristaliseren

Kristalliseren (verglazen) is het aanbrengen van een glanslaag over een kalkhoudende vloer. Kristaliseren is mogelijk op marmer, kalksteen, travertin of hardsteen. De aanwezige kalkdelen worden omgezet in kwartsdelen. Met een schijf van staalwol of kunststof in combinatie met kristalisatiepoeder of vloeistof wordt de toplaag gedicht. Hierdoor ontstaat een harde toplaag en een mooie glans met een 4-delig resultaat, minder vlekken, hygiënischer, minder kras- en slijtgevoelig,en een verbeterde representiviteit.

houten vloeren

Het behandelen en onderhouden van een houten vloer is een vak apart. Dagelijks werken onze vakbekwame medewerkers om parketvloeren vakkundig te schuren en te behandelen, vaak ontstaat er na behandeling een vloer met "heuvels en dalen" en vol schuurkrassen. Afhankelijk van de situatie worden bandschuurmachines of aangepaste mono-brosses ingezet om een houten vloer weer kaal te maken. Zodat de houten vloer kan worden voorzien van een afwerklaag.

vloeronderhoud

tapijtreiniging

Dagelijks gaan er in uw bedrijf tal van voetstappen over het tapijt. Door dit intensieve gebruik vervuilt het tapijt waarbij zand een grote boosdoener is. Alleen dagelijkse schoonmaak is niet voldoende en zonder deskundig onderhoud kan dit een blijvende vorm van slijtage veroorzaken.

lees meer over tapijtreiniging

uw vloeronderhoud is bij onze specialisten in goede handen.

Onze vakkennis van materiaal en techniek staat garant voor vakkundig onderhoud én reparatie.

Met onze specialisten voor uw vloeren en onze expertise op het gebied van vloeronderhoud, wordt uw vloer op een vakkundige en verantwoorde werkwijze zowel binnen als buiten, reguliere of op oproepbasis behandelt tot in de kleinste details.

Heeft u aanvullende wensen?

Natuurlijk kunnen wij meer voor u doen dan alleen de vloeronderhoud van kantoren, horecagelegenheden, winkels, openbare gebouwen, vve appartementen, Naast het uitvoeren van specialistische schoonmaakdiensten (zoals bijvoorbeeld onze handyman) ook kan onze gediplomeerde schoonmaker zich op gezette tijden melden.

[su_spacer]

[su_spacer] vrijblijvend offerte aanvragen [su_spacer]