lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278 Trappenhuis in uw flat of appartementencomplex laten schoonmaken ?

TRAPPENHUIS SCHOONMAKEN?

Schoonmaak trappenhuis

schoonmaken van trappenhuizen in portieken en openbare ruimten

Onder trappenhuisreiniging verstaan wij het dagelijks of wekelijks schoonmaken van trappenhuizen in vve flats of appartementen complexen, meestal gecombineerd met het schoonmaken van liften, brievenbussen, belpanelen, trappenhuizen, bergingen, gangen, containerruimten, glasbewassing van entree deuren, en schoonhouden van rijwielstallingen kunt met een gerust hart aan ons overlaten.
Maar ook buiten werkzaamheden zoals galerijen parkeergarages parkeerplaatsen ontkomen niet aan onze vakbekwame schoonmakers.
In overleg met U stellen wij een werkprogramma op waarmee onze SVS opgeleide schoonmakers volgens heldere afspraken en uitstekend materiaal om de openbare ruimten op een professionele manier kunnen schoonhouden.

 • PROEFPERIODE
  Wij geloven dat daadwerkelijk dat ruimte geven aan proefperiode belangrijk is, dit om onze schoonmaak te ervaren en het creëren van wederzijds vertrouwen voor alle betrokken partijen.
 • BEREIKBAARHEID
  Wij garanderen te allen tijde uitstekende bereikbaarheid. Via telefoon, per mail, via uw directe contactpersoon, via de website, via onze WhatsApp service, en met evenveel plezier ook via Twitter, Facebook, LinkedIn of Google+.
 • BESTE SCHOONMAKER
  Ook garanderen wij 100% opgeleide medewerkers. Onze nieuwe medewerkers volgen namelijk binnen 6 maanden na indiensttreding de basisopleiding schoonmaak.
 • MATERIALEN EN MIDDELEN
  Wij werken volgens de nieuwste schoonmaakmethoden en met de meest verantwoorde middelen en materialen. Ook werken we met de ergonomische verantwoorde materialen en een biologische afbreekbare schoonmaaklijn.
 • SCHOONMAAKKWALITEIT
  De kwaliteit borgen we met 12 keer per jaar een DKS-controle, indien gewenst, een VSR-meting. We gaan voor een klanttevredenheid van minimaal een 8+, of hoger.
 • CONTINUÏTEIT
  Wij hebben een ongekend, laag personeelsverloop en laag ziekteverzuim. En áls er al sprake is van tijdelijke vervanging van uw vaste schoonmaakmedewerker, dan helpen we elkaar altijd uit de brand.

 • Bezoekadres
  Haagse Hof Parkstraat 83
  2514 JG Den Haag
 • Openingstijden
  maandag t/m zaterdag: 07:00 - 18:00
  Buiten deze tijden op afspraak

 • Contactgegevens
  + 31 (0) 70-2192821
  info@qualitycleaningservices.nl
 • Snel een vraag?
  Naast bellen en mailen kunt u ons ook bereiken via WhatsApp: 06-24834480
onze werkwijze

vrijblijvend offerte aanvragen