lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278 Quality Cleaning Services - Schoonmaakbedrijf Leiden Centrum

10% korting

kantoren
Schoonmaakbedrijf Leiden Centrum » Wilt u ook kosteloos een vrijblijvend een offerte voor uw kantoorschoonmaak ontvangen?

10% korting

tapijtreiniging
Schoonmaakbedrijf Leiden Centrum » Voor een betaalbare tapijtreiniging in regio Leiden Centrum en omgeving.

10% korting

raambekleding
Schoonmaakbedrijf Leiden Centrum » Wilt u weten wat het reinigen van lamellen, jaloezieën of gordijnen kost?

Schoonmakers?
Zo geregeld!

Schoonkantoor in Leiden Centrum?

Schoonmaakbedrijf Leiden Centrum » Onze vakbekwame schoonmakers in Leiden Centrum zijn flexibel, werken snel en efficiënt, ook zijn ze voorzien van de modernste materialen en technieken om iedere schoonmaakopdracht veilig en vakkundig uit te voeren.

waarom ons kiezen?

Vaak wordt een keuze gemaakt op basis van vertrouwen, natuurlijk ontstaat dat vertrouwen door goede ervaringen, professionaliteit en door bewezen kennis. U krijgt van ons breed opgeleide en gecertificeerde professionals en deskundig advies. Onze vakbekwame medewerkers met elk hun eigen specialisme, maken gebruik van bewezen methoden en technieken gericht op resultaat!

Wij garanderen een open en directe communicatie, eerlijke feedback en het actief bouwen aan wederzijds vertrouwen. Hiermee leggen we de basis voor een opbouwende en succesvolle samenwerking.
Onze tarieven worden zorgvuldig afgesteld om de kwaliteit en continuiteit van onze diensten te garanderen.

Schoonmaakbedrijf Leiden Centrum

Schoonmaakbedrijf Leiden Centrum?

Op zoek naar schoonmakers in Leiden Centrum!

Schoonmaakbedrijf Leiden Centrum kan u verzekeren dat in tegenstelling tot de meeste van de concurrentie schoonmaakbedrijven in Leiden, onze schoonmakers professioneel, gescreend, gediplomeerd en volledig verzekerd zijn. Onze schoonmakers luisteren graag naar uw behoefte én vragen door tot duidelijk is wat nodig is.
Met onze expertise op het gebied van schoonmaakonderhoud en uw wensen bepalen we samen de gewenste schoonmaakfrequentie en de beste manier van werken.

Veiligheidsvoorschriften

Bij schoonmaakwerk staat veiligheid en gezond werken voorop en zullen alle veiligheidsmaatregelen/arbo-cao afspraken in acht worden genomen. Onze schoonmakers zijn VCA gecertificeerd en hebben de opleiding SVS schoonmaker doorlopen. Uiteraard voeren wij alle werkzaamheden uit volgens de gestelde ARBO-eisen en -richtlijnen. Ook voldoen onze materialen aan alle richtlijnen en worden ze jaarlijks gecontroleerd en gekeurd.

Schoonmaakbedrijf Leiden Centrum

resultaat
is wat telt!

resultaatgericht schoonmaakcontract

Met resultaatgerichte schoonmaakcontracten behoren discussies met het schoonmaakbedrijf tot het verleden. Dat stof op de plinten, had de schoonmaker dat volgens het werkprogramma niet moeten schoonmaken? Stond daar eigenlijk wel iets over vermeld? Kiest u voor resultaatgerichte schoonmaak, dan kunt u ervan uitgaan dat de schoonmaker dat stof gewoon verwijdert!

Wie zijn onze klanten?

Zo’n 60% van onze klanten zijn ondernemingen in het MKB met een kantoor/bedrijfspand of hotel. Ook basis- en middelbare scholen en middel- tot grote bedrijven en kantoorhoudende organisaties zijn wij van dienst. Daarnaast werken wij veel voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders, VvE’s en VvE beheerders en particulieren.

Schoonmaakbedrijf Leiden Centrum is ook met alle plezier uw schoonmaakpartner in Leiden Centrum.

SCHOONMAAKBEDRIJF
LEIDEN CENTRUM?

Ontdek wat wij nog voor u kunnen doen

Als opdrachtgever in katwijk vindt u het fijn dat u voor al uw schoonmaakdiensten bij één schoonmaakbedrijf terecht kan. Voor al uw schoonmaakwensen hebben wij de juiste oplossingen én de juiste mensen voor een scherpe prijs.

nieuws berichten

 • ISSA/INTERCLEAN AMSTERDAM 2018!

  Schoonmaakproducten, en -oplossingen, inspirerende sessies over actuele zaken in ons werkveld en innovatieve toepassingen voor de toekomst, dé plek waar…

 • Op uw VvE – bijdrage besparen?

  Bent u helemaal niet tevreden over de kwaliteit of over de kosten van uw huidige schoonmaker of glazenwasser en u…

Garanties Schoonmaakbedrijf Leiden Centrum

 • BUDGETZEKERHEID
  Wij zijn in staat om na het inventariseren van een project, u een gedetailleerde offerte aan te bieden, zodat er tijdens de schoonmaakwerkzaamheden met onze VCA gecertificeerde (eigen) medewerkers en de volgens ARBO gestelde eisen en richtlijnen geen extra kosten zullen ontstaan!
 • CONCURRENTIE
  Binnen ons schoonmaakbedrijf beheersen wij verschillende disciplines met één vast aanspreekpunt, één opdrachtnemende en dus één verantwoordelijke partij, dit alles levert u toegevoegde waarde en ons een voorsprong op onze concurrenten!
 • KWALITEITSBORGING
  Door een planmatige opzet met een objectief meetbaar en controleerbaar dagelijks controle systeem (DKS) wordt de uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd, gericht op kwaliteit en resultaat!

vrijblijvend offerte aanvragen