lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278 >Schoonmaak van winkels in retail sector kunt u gerust aan ons overlaten.

SCHOONMAKER VOOR UW WINKELS OF WINKELCENTRUM NODIG?

winkelschoonmaak

Het is erg belangrijk dat winkels, warenhuizen of (overdekte) winkelcentra er altijd uitnodigend en schoon uitzien.

Helaas is er geen tijd voor het winkelpersoneel om de winkel goed schoon te maken. Vaak zijn de wazige grote ramen binnen en buiten, spiegels en stofwolken in de hoeken van de paskamers het resultaat.
Quality Cleaning Services BV helpt u graag met het realiseren van een nette uitstraling van uw winkelpand, zodat u en uw medewerkers zich volledig op de verkoop kunnen richten.

Heeft u een verbouwing of restyling en moet alles snel en volgens schema verlopen, en mag het verkoopproces zo min mogelijk verstoren. Dat vraagt om flexibele schoonmakers die het gewend zijn om hun werk op een vakkundige en verantwoorde werkwijze zowel binnen als buiten, reguliere of op oproepbasis uit te voeren, vaak terwijl de verkoop gewoon doorgaat.

winkel
schoonmaak

 • schoonmaak advies
  Bij een schoonmaakadvies zullen wij aandachtspunten naar boven halen waardoor uw winkel of warenhuis er altijd uitnodigend en schoon uitziet binnen het gestelde budget. Bij het samenstellen van het schoonmaakprogramma letten wij extra op de stofgevoelige ruimten, zoals bijvoorbeeld paskamers, spiegels en hoge ornamenten.
 • werkwijze schoonmaak
  Quality Cleaning services BV werkt met speciale op retail gerichte, middelen en materialen waarmee wij in een handomdraai worden hoge ornamenten, lampen, randen/richels ventilatieroosters en overige onbereikbare plekken stofvrij maken.
 • flexibiliteit
  Door u de beste retail schoonmaak te bieden, zijn onze goed opgeleide schoonmakers 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, zodat u ook op koopavond of in de weekenden een beroep op ons kunt doen.

retail schoonmaker met een
heldere aanpak!

werkschema en tijdsplanning

Bij elk project wordt volgens een vooraf afgesproken werkschema en tijdsplanning gewerkt. Duidelijke afspraken met de retailer zorgen voor een plezierige samenwerking, waarbij Quality Cleaning Services BV de kwaliteit en continuïteit van het winkelschoonmaak waarborgt.

materialen en medewerkers

Quality Cleaning Services BV maakt uitsluitend gebruik van kwalitatief zeer goede materialen en de modernste technieken om iedere winkelschoonmaak veilig en vakkundig uit te voeren.
De sterkste schakels binnen onze afdeling retailschoonmaak zijn onze retailschoonmakers zij voeren wij alle werkzaamheden uit volgens de gestelde ARBO-eisen en -richtlijnen.
Onze retailschoonmakers zijn uiteraard altijd duidelijk herkenbaar aan hun moderne bedrijfskleding en in bezit van het vakdiploma glazenwasser diploma SVS én ook het diploma basisveiligheid VCA*.

schoonmaaklogboek

Bij een schoonmaakovereenkomst wordt op het project een schoonmaak-logboek neergelegd en voor aanvang van de werkzaamheden wordt gekeken of er opmerkingen in vermeld staan.
Andersom kan ook het geval zijn: als iets opvalt, vragen zijn of niet alle werkzaamheden volgens het werkprogramma uitgevoerd konden worden, dan wordt dit door onze schoonmakers vermeld.

glazenwasser hoogwerker

streeploos ramen wassen voor hoogbouw met hoogwerker

Sommige locaties zijn zo hoog, zo moeilijk bereikbaar, zo smerig die krijgt niemand schoon, nou ja bijna niemand .... Schoonmaakorganisatie Quality Cleaning Services BV is ook gespecialiseerd in glasbewassing voor hoogbouw met hoogwerker!

glazenwasser met hoogwerker

het zijn details in de retail die het verschil maken…

quality cleaning services bv neemt graag de glasbewassing van uw winkel of winkelcentra uit handen.

Wij werken landelijk en kunnen dus ook uw winkels, warenhuizen of (overdekte) winkelcentra perfect van dienst zijn. Onze unieke ervaring in schoonmaakonderhoud en de expertise die we hebben opgedaan bij het schoonhouden van vele filialen van grootwinkelbedrijven maken dat we precies weten wat er speelt in de retail.

Heeft u aanvullende wensen?

Natuurlijk kunnen wij meer voor u doen dan alleen het schoonmaken van uw winkelpanden, warenhuis of (overdekte) winkelcentra. Naast het uitvoeren van specialistische schoonmaakdiensten (zoals bijvoorbeeld glazenwasser met hoogwerker) kan ook onze handyman zich op gezette tijden melden.

[su_spacer]

 • Uw gegevens
  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur, en eigenlijk het liefst binnen een uur!
[su_spacer] vrijblijvend offerte aanvragen [su_spacer]