lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278 Oplevering-schoonmaak « Direct online offerte « Scherpe prijs!

SPECIALISTEN IN OPLEVERING-SCHOONMAAK

opleveringsschoonmaak

Oplevering schoonmaak en glasbewassing voor een bouw nodig ?

Bij nieuwbouw, verbouwing, of renovatie is het vaak nodig om een gebouw eenmalig extra grondig schoon te maken.
Met oplevering-schoonmaak of ook wel eens nulbeurt genoemd, en wordt op basis van gemaakte afspraken het op te leveren gebouw of woning schoon en stofvrij opgeleverd.

In deze spannende periode weten wij hoe belangenrijk het is om aan de verwachtingen van de klant te voldoen.
Dit betekent heldere afspraken maken, messcherp de planning in de gaten houden en flexibel handelen als er aanpassingen komen.

renovatie
of nieuwbouw?

 • keetschoonmaak
  Het schoonmaken van de keten, zoals de schaftkeet, uitvoerderskeet, directiekeet of sanitaire voorziening.
 • opleveren
  Bouwproject opleverklaar te maken. Niet alleen bij nieuwbouw, maar ook voor het opleveren van mutatiewoningen.
 • bouw opruimers
  Onze bouwopruimers nemen tijdrovend werk van de bouwvakkers uit handen, en vormen een extra paar handen.
 • Kalk- en cementsluier
  We kunnen witte uitslag op de gevel salpeter, kalkuitbloei of zoutuitbloei moeiteloos verwijderen.
 • veiligheid
  De uitvoering wordt met zorg uitgevoerd volgens de ARBO en-richtlijnen en met gecertificeerde VCA bouwopruimers.

specialisten
in bouwschoonmaak

kennis en ervaring

Door jarenlange ervaring in het opleveren van renovatie- en nieuwbouw objecten hebben wij verschillende projectbureaus, supermarktketens, aannemers- en sloopbedrijven als opdrachtgever, en verzorgen wij al jaren een totaalpakket aan schoonmaakdiensten.

materialen

Door een combinatie van jarenlange expertise in oplevering- schoonmaak en de beste machines en producten kunnen wij snel en efficiënt zowel grote als kleine objecten schoon opleveren. Hierbij onderscheiden wij ons in onze flexibele inzet en vakkundige medewerkers.

houten vloeren

Het behandelen en onderhouden van een houten vloer is een vak apart. Dagelijks werken onze vakbekwame medewerkers om parketvloeren vakkundig te schuren en te behandelen, vaak ontstaat er na behandeling een vloer met "heuvels en dalen" en vol schuurkrassen. Afhankelijk van de situatie worden bandschuurmachines of aangepaste mono-brosses ingezet om een houten vloer weer kaal te maken. Zodat de houten vloer kan worden voorzien van een afwerklaag.

bouwschoonmaak

streeploos ramen wassen voor hoogbouw met hoogwerker

Sommige locaties zijn zo hoog, zo moeilijk bereikbaar, zo smerig die krijgt niemand schoon, nou ja bijna niemand .... Schoonmaakorganisatie Quality Cleaning Services BV is ook gespecialiseerd in glasbewassing tot 10 woonlagen met hoogwerker!

lees meer over glasbewassing

bouwschoonmaak is een vak apart

Opleveringschoonmaak is een specialisme dat wij beheersen!

Met onze bouwschoonmakers en onze expertise op het gebied van oplevering schoonmaak, dat uw object op een vakkundige en verantwoorde werkwijze zowel binnen als buiten, reguliere of op oproepbasis wordt schoongemaakt tot in de kleinste details.

Heeft u aanvullende wensen?

Natuurlijk kunnen wij meer voor u doen dan alleen het schoon opleveren van uw kantoren, horecagelegenheden, winkels, openbare gebouwen, en woningen, Naast het uitvoeren van specialistische schoonmaakdiensten (zoals bijvoorbeeld woningontruiming) kan ook onze gediplomeerde glazenwasser zich op gezette tijden melden.

[su_spacer]

 • Uw gegevens
  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur, en eigenlijk het liefst binnen een uur!
[su_spacer] vrijblijvend offerte aanvragen [su_spacer]