lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278 Schoonmaakbedrijf voor kantoren en winkelcentra en particulieren!

SCHOONMAKEN IS EEN VAK APART!

schoonmaakonderhoud

Bij ons bent u verzekerd van vakgeschoolde schoonmakers!

Veilig, vakkundig en verantwoord schoonmaken van gebouwen, vraagt om nauwkeurigheid en kennis van de toegestane schoonmaakmethoden en representatieve schoonmaakmedewerkers.

De juiste, gastvrije omgang met bezoekers en bewoners is geborgd door onze SVS opleiding. In de praktijkgerichte opleiding leren onze collega’s hoe je een bezoeker begroet, de weg wijst, hoe je met een klacht omgaat en hoe je de klant kunt verrassen door net een stapje meer te zetten.

 • PROEFPERIODE
  Wij geloven dat daadwerkelijk dat ruimte geven aan proefperiode belangenrijk is, om onze schoonmaak te ervaren en het creëren van wederzijds vertrouwen alle betrokken partijen.
 • BEREIKBAARHEID
  Wij garanderen te allen tijde uitstekende bereikbaarheid. Via telefoon, per mail, via uw directe contactpersoon, via de website, via onze WhatsApp service, en met evenveel plezier ook via Twitter, Facebook, LinkedIn of Google+.

 • BESTE SCHOONMAKER
  Garantie voor 100% opgeleide medewerkers. Onze nieuwe medewerkers volgen namelijk binnen 6 maanden na indiensttreding de basisopleiding schoonmaak.
 • MATERIALEN EN MIDDELEN
  Wij werken volgens de nieuwste schoonmaakmethoden en met de meest verantwoorde middelen en materialen. Ook werken we met de ergonomische verantwoorde materialen en een biologische afbreekbare schoonmaaklijn.

 • SCHOONMAAKKWALITEIT
  De kwaliteit borgen we met 12 keer per jaar een DKS-controle, indien gewenst, een VSR-meting. We gaan voor een klanttevredenheid van minimaal een 8+, of hoger.
 • CONTINUÏTEIT
  Wij hebben een ongekend, laag personeelsverloop en laag ziekteverzuim. En áls er al sprake is van tijdelijke vervanging van uw vaste schoonmaakmedewerker, dan helpen we elkaar altijd uit de brand.

vrijblijvend offerte aanvragen