lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278 Glasbewassing voor binnen als buiten, reguliere of op oproepbasis.

WAAROM ONS KIEZEN?

waarom kiezen voor ons

U kiest voor ons als u op zoek bent naar kennis en professionaliteit.

Vaak wordt een keuze gemaakt op basis van vertrouwen, natuurlijk ontstaat dat vertrouwen door goede ervaringen, professionaliteit en door bewezen kennis. U krijgt van ons breed opgeleide en gecertificeerde professionals en deskundig advies. Onze vakbekwame medewerkers met elk hun eigen specialisme, maken gebruik van bewezen methoden en technieken gericht op resultaat!.

Wij garanderen een open en directe communicatie, eerlijke feedback en het actief bouwen aan wederzijds vertrouwen. Hiermee leggen we de basis voor een opbouwende en succesvolle samenwerking.
Onze tarieven worden zorgvuldig afgesteld om de kwaliteit en continuiteit van onze diensten te garanderen.

 • BUDGETZEKERHEID
  Wij zijn in staat om na het inventariseren van een project, u een gedetailleerde offerte aan te bieden, zodat er tijdens de werkzaamheden geen extra kosten zullen ontstaan.
 • GEMAK
  Door een planmatige opzet wordt de uitvoering van de werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd, en gericht op resultaat!
 • CONCURRENTIE
  Binnen onze schoonmaakorganisatie beheersen wij verschillende disciplines, dit alles levert u toegevoegde waarde en ons een voorsprong op onze concurrenten!
 • EFFICIËNTIE
  Binnen onze schoonmaakorganisatie heeft u een vast aanspreekpunt, één opdrachtnemende en dus verantwoordelijke partij.
 • VEILIGHEID
  Onze werkzaamheden worden vakkundig en met zorg uitgevoerd volgens de gestelde ARBO-eisen en -richtlijnen met eigen medewerkers die VCA gecertificeerd zijn.
 • KWALITEITSBORGING
  Objectief meetbaar en controleerbaar dagelijks kontrole systeem (DKS), dat maakt onze aanpak opbouwend en uitnodigend.
 • Bezoekadres
  Haagse Hof Parkstraat 83
  2514 JG Den Haag
 • Openingstijden
  maandag t/m zaterdag: 07:00 - 18:00
  Buiten deze tijden op afspraak

 • Contactgegevens
  + 31 (0) 70-2192821
  info@qualitycleaningservices.nl
 • Snel een vraag?
  Naast bellen en mailen kunt u ons ook bereiken via WhatsApp: 06 24834480
onze werkwijze

vrijblijvend offerte aanvragen