lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278 Schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in dagelijks schoonmaakonderhoud

onze werkwijze

onze werkwijze

We kunnen snel inspelen op uw wensen én voor u de beste oplossing op maat bieden.

U zoekt een schoonmaakbedrijf met maatwerkprogramma’s en efficiënte methodieken en dat scherp is op zijn dienstverlening. Wij luisteren naar uw behoefte én vragen door tot duidelijk is wat nodig is.
Met onze expertise en uw wensen bepalen we samen de gewenste schoonmaakfrequentie en de beste manier van werken.
Wij verzorgen de schoonmaakwerkzaamheden van projecten uitsluitend op basis van schoonmaakcontracten met een proefperiode van 2 maanden en een opzegtermijn van 3 maanden. Uiteraard stemmen wij dit schoonmaakcontract geheel af op uw wensen. Zo bent u verzekerd van een schoon gebouw met een frisse uitstraling van uw ramen en gevels, en komt u niet voor verrassingen te staan. Dat scheelt u tijd én geld.

 • het inventariseren
  Nadat u uw wensen online in het offerte formulier heeft samengesteld, nemen telefonisch of per e-mail contact met u op om de offerte te inventariseren en welke verwachtingen u heeft, en wat we daarover samen afspreken.
 • bekijken van de locatie
  Daaruit volgt een afspraak om de uit te voeren werkzaamheden zorgvuldig op locatie te analyseren en waarin we uw schoonmaakwensen exact in kaart brengen.

 • Ons advies
  U krijgt van ons professioneel advies met een geïntegreerde aanpak over onze korte lijnen en zijn daarom in staat om snel en efficiënt te schakelen. U krijgt een centraal aanspreekpunt, zodat we u persoonlijk verder kunnen helpen.
 • De uitvoering
  De uitvoering wordt vakbekwaam en met zorg gedaan en dat betekent een combinatie van goed opgeleide eigen mensen, uitstekend materiaal en heldere afspraken.
onze werkwijze

 • Bezoekadres
  Haagse Hof Parkstraat 83
  2514 JG Den Haag
 • Openingstijden
  maandag t/m zaterdag: 07:00 - 18:00
  Buiten deze tijden op afspraak

 • Contactgegevens
  + 31 (0) 70-2192821
  info@qualitycleaningservices.nl
 • Snel een vraag?
  Naast bellen en mailen kunt u ons ook bereiken via WhatsApp: 06 24834480
onze werkwijze

vrijblijvend offerte aanvragen