lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278 Quality Cleaning Services - -Glazenwasser Gouda

offerte?

hoogwerkers
Wilt u weten wat de glasbewassing met hoogwerker voor uw gebouw kost? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!.

offerte?

telewash systeem
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw hoogbouw met onze telewash- systeem tot 20 meter zonder hoogwerker!.

070-2192821

bel ons direct
Voor particulieren, bedrijven en instellingen. Bel ons en wij komen zo spoedig mogelijk uw ramen streeploos wassen!.

glazenwasser
Gouda?

professionele en
gecertificeerde glazenwassers 

Window Cleaning Services heeft altijd de meest vakbekwame glazenwassers in Gouda, die elke keer, op elke locatie en op elke hoogte, veel waarde biedt met de even redelijke en betaalbare prijskaartje!

glazenwassers Gouda

waarom ons kiezen?

Vaak wordt een keuze gemaakt op basis van vertrouwen, natuurlijk ontstaat dat vertrouwen door goede ervaringen, professionaliteit en door bewezen kennis. U krijgt van ons breed opgeleide en gecertificeerde professionals en deskundig advies. Onze vakbekwame medewerkers met elk hun eigen specialisme, maken gebruik van bewezen methoden en technieken gericht op resultaat!

glasbewassing woonhuizen

In principe hoort de glasbewassing van een woonhuis of appartement een beetje wanneer je de schoonmaak doet, heb je minder tijd of andere bezigheden laat dan dit soort banen over aan onze professionals!

Er zijn weinig gevoelens erger dan thuis te komen en jezelf te vinden op de noodzaak om de ramen te wassen.
Daarom hebben wij snelle glazenwassers in Gouda, die veilig vakkundig en verantwoord ramen wassen uitgerust met professionele hulpmaterialen. zo'n verleidelijk idee ..

keuzevrijheid

Het behoud van keuzevrijheid van de consument om zelf te kunnen kiezen tussen de verschillende glazenwassers.

betaling

Consumenten kunnen bij ons giraal betalen of pinnen met onze beveiligd mobiele pinapparaat, Contant afrekenen doen we als uitzondering.

facturatie

U ontvangt van ons na uitvoering van werkzaamheden een factuur met daarop uw abonnementskosten, waarvan de betalingstermijn 7 dagen bedraagt.

legitimatie

Onze glazenwasser heeft altijd een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of ID-kaart) bij de hand dat op verzoek van de consument wordt getoond.

verzekering

Wij beschikken over een geldige bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering met dekking van 1 miljoen euro.

klachten

Onze glazenwassers reageren zo snel mogelijk op eventuele klachten en stellen alles in het werk om een bevredigende oplossing te vinden.

planning

Bij elke wijk- en buurtindeling wordt volgens een vooraf afgesproken weekplanning en tijdsplanning gewerkt. Duidelijke afspraken met de consument zorgen voor een plezierige samenwerking.

certificaten

het Vakdiploma Glazenwasser (SVS)
het Diploma Basisveiligheid (VCA)
up-to-date kennis en vaardigheden.

glazenwassers met hoogwerker

Sommige locaties zijn zo hoog, zo moeilijk bereikbaar, zo smerig die krijgt niemand schoon, nou ja bijna niemand .... Onze glazenwassers zijn ook gespecialiseerd in glasbewassing tot 10 woonlagen met hoogwerker!

glazenwasser met hoogwerker

raam-
reiniging?

Kunt u door uw ramen niet meer naar buiten kijken?

Al meer dan 35 jaar verzorgen wij glasbewassing voor zowel kantoorhoudende organisaties, vastgoedbeheerders als particuliere woningen.

Verder kunnen wij u verzekeren dat in tegenstelling tot de meeste van de concurrentie, onze glazenwassers van de afdeling raamreiniging professioneel, gediplomeerd en volledig verzekerd zijn om op hoogte te werken.

Glazenwasser Gouda heeft een hele reeks voor u klaar om te kunnen boeken:

het inventariseren

Nadat u uw wensen online in het offerte formulier heeft samengesteld, nemen telefonisch of per e-mail contact met u op om de offerte te inventariseren en welke verwachtingen u heeft, en wat we daarover samen afspreken.

bekijken van de locatie

Daaruit volgt een afspraak om de uit te voeren werkzaamheden zorgvuldig op locatie te analyseren en waarin we uw schoonmaakwensen exact in kaart brengen.

ons advies

U krijgt van ons professioneel advies met een geïntegreerde aanpak over onze korte lijnen en zijn daarom in staat om snel en efficiënt te schakelen. U krijgt een centraal aanspreekpunt, zodat we u persoonlijk verder kunnen helpen.

De uitvoering

De uitvoering wordt vakbekwaam en met zorg gedaan en dat betekent een combinatie van goed opgeleide eigen mensen, uitstekend materiaal en heldere afspraken.

glazenwasser Gouda

Wie kent ze niet « Dè glazenwassers van Window Cleaning Services komen ook bij u in de stad of dorp!

telewash of
hoogwerker?

veilig werken op hoogte.

Op basis van uw wensen en onze expertise adviseren wij u over glasbewassing voor uw gebouw, winkel of woning en bepalen we samen de gewenste schoonmaak-frequentie en de beste manier van werken voor het maximaal haalbare resultaat.
Onze SVS glazenwassers in Gouda gebruiken met het werken op hoogte verschillende technieken en hulpmiddelen zoals hoogwerker, staande ladder, telewash-systeem, failsafe X-trem DSD systeem, gevelonderhoudsinstallatie, en de permanente hangladder.

 Glazenwasser Gouda

Glazenwasser Gouda ook bij u in de buurt!

Het regelmatig wassen van de ramen en de directe kozijnen/omlijsting zijn van essentieel belang voor een prettig zicht en een goede lichtinval. Om deze steeds te voorzien van een verzorgd uiterlijk is periodiek onderhoud nodig.

waarom ons kiezen?

Vaak wordt een keuze gemaakt op basis van vertrouwen, natuurlijk ontstaat dat vertrouwen door goede ervaringen, professionaliteit en door bewezen kennis. U krijgt van ons breed opgeleide en gecertificeerde professionals en deskundig advies. Onze vakbekwame medewerkers met elk hun eigen specialisme, maken gebruik van bewezen methoden en technieken gericht op resultaat!

Wij garanderen een open en directe communicatie, eerlijke feedback en het actief bouwen aan wederzijds vertrouwen.
Hiermee leggen we de basis voor een opbouwende en succesvolle samenwerking met tarieven die zorgvuldig worden afgesteld om de kwaliteit en continuiteit van onze diensten te garanderen.

veiligheid

Bij werken op hoogte staat veiligheid voorop en zullen alle veiligheidsmaatregelen in acht worden genomen. Onze glazenwassers zijn VCA gecertificeerd en hebben de opleiding SVS glazenwasser doorlopen. Uiteraard voeren wij alle werkzaamheden uit volgens de gestelde ARBO-eisen en -richtlijnen. Ook voldoen onze materialen aan alle richtlijnen en worden ze jaarlijks gecontroleerd en gekeurd.

veilig werken op hoogte

Onze vakbekwame SVS glazenwassers gebruiken met het werken op hoogte verschillende technieken en hulpmiddelen zoals hoogwerker, staande ladder, telewash-systeem, failsafe X-trem DSD systeem, gevelonderhoudsinstallatie, en de permanente hangladder.

Wie zijn onze klanten?

Glazenwasser Gouda werkt met trots in Gouda voor ondernemingen in het mkb met een kantoor/bedrijfspand of hotel. Ook scholen en middel- tot grote bedrijven en kantoorhoudende organisaties zijn wij van dienst.
Daarnaast werken wij veel voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders en VvE beheerders en particulieren.

Heeft u meer wensen?

Natuurlijk kunnen wij meer voor u doen dan alleen glasbewassing en gevelonderhoud van kantoorgebouwen, flats, vve's, winkelpanden, warenhuizen en (overdekte) winkelcentra's, scholen, fabrieken en terreinen. Naast het uitvoeren van specialistische schoonmaakdiensten (zoals bijvoorbeeld gevelreinigen) kunnen wij ook uw zonnepanelen reinigen.

GLAZENWASSER GOUDA?

Ontdek wat wij nog voor u kunnen doen

Als opdrachtgever vindt u het fijn dat u voor al uw schoonmaakdiensten bij één schoonmaakbedrijf terecht kan. Voor al uw schoonmaakwensen hebben wij de juiste oplossingen én de juiste mensen voor een scherpe prijs.

nieuws berichten

 • ISSA/INTERCLEAN AMSTERDAM 2018!

  Schoonmaakproducten, en -oplossingen, inspirerende sessies over actuele zaken in ons werkveld en innovatieve toepassingen voor de toekomst, dé plek waar…

 • Op uw VvE – bijdrage besparen?

  Bent u helemaal niet tevreden over de kwaliteit of over de kosten van uw huidige schoonmaker of glazenwasser en u…

 • Bezoekadres
  Haagse Hof Parkstraat 83
  2514 JG Den Haag
 • Openingstijden
  maandag t/m zaterdag: 07:00 - 18:00
  Buiten deze tijden op afspraak

 • Contactgegevens
  + 31 (0) 70-2192821
  info@qualitycleaningservices.nl
 • Snel een vraag?
  Naast bellen en mailen kunt u ons ook bereiken via WhatsApp: 06 24834480
onze werkwijze

Vraag vrijblijvend een online offerte aan, en bespaar tot 10% korting in 2 minuten!

 

U kunt hiervoor het onderstaande formulier gebruiken

Hieronder kunt u de inhoud van uw wensen selecteren!

Van eenmalige glasbewassing tot wekelijkse glasbewassing!

U bent bijna klaar met uw wensen, wij gaan direct voor u aan de slag!

U bent klaar, binnen 24 uur ontvangt u een passende offerte in uw mailbox!

 

Onze
kernwaarden

 • klantgericht
  Onze glazenwassers weten als geen ander de wensen en verwachtingen van onze opdrachtgevers.
 • professioneel
  Samenwerken doen wij uitsluitend op basis van respect, vertrouwen, integriteit, en eerlijkheid.
 • flexibel
  Onze glazenwassers staan open voor veranderingen en hebben een onafgebroken sterke wil tot verbetering voor nu en in de toekomst.

Heldere visie
glazenwasser gouda

klantgerichte aanpak

Glazenwasserij efficiënt en klantgericht organiseren.

excellente operatie

Met veel glazenwassers op veel verschillende plaatsen.

werkgeverschap

Met een beperkt investeringsniveau en relatief lage risico’s.

duurzaam

Vooruitstrevend in keuzes als het gaat om veiligheid en milieu.

glazenwasser gouda