lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278 Wie kent ze niet « Dè glazenwassers van Window Cleaning Services!

10% korting

kantoren
Wilt u weten wat de glasbewassing met hoogwerker voor uw gebouw kost? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

10% korting

woningen
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw hoogbouw met onze telewash- systeem tot 20 meter zonder hoogwerker.

10% korting

vve complexen
Wilt u weten wat de glasbewassing van uw vve woongebouw kost? Vraag geheel vrijblijvend een online offerte aan.

Glazenwasser
zo geregeld!

glazenwassers in de randstad

Wie kent ze niet « Dè glazenwassers van Window Cleaning Services komen ook bij u in de stad of dorp!

Glazenwasser
zo geregeld!

glazenwassers in zuid holland

Glazenwasser
zo geregeld!

glazenwassers in Noord Holland

 glazenwassers

Consumenten
& Glazenwassers

keuzevrijheid

Het behoud van keuzevrijheid van de consument om zelf te kunnen kiezen tussen de verschillende glazenwassers.

betaling

Consumenten kunnen bij ons giraal betalen of pinnen met onze beveiligd mobiele pinapparaat, Contant afrekenen doen we als uitzondering.

facturatie

U ontvangt van ons na uitvoering van werkzaamheden een factuur met daarop uw abonnementskosten, waarvan de betalingstermijn 7 dagen bedraagt.

legitimatie

Onze glazenwasser heeft altijd een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of ID-kaart) bij de hand dat op verzoek van de consument wordt getoond.

verzekering

Wij beschikken over een geldige bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering met dekking van 1 miljoen euro.

klachten

Onze glazenwassers reageren zo snel mogelijk op eventuele klachten en stellen alles in het werk om een bevredigende oplossing te vinden.

planning

Bij elke wijk- en buurtindeling wordt volgens een vooraf afgesproken weekplanning en tijdsplanning gewerkt. Duidelijke afspraken met de consument zorgen voor een plezierige samenwerking.

certificaten

het Vakdiploma Glazenwasser (SVS)
het Diploma Basisveiligheid (VCA)
up-to-date kennis en vaardigheden.

Glazenwasser
zo geregeld!

glazenwassers in Noord Brabant

 glazenwassers

ook bij
u in de buurt!

glazenwasser in uw regio?

Het regelmatig wassen van de ramen en de directe kozijnen/omlijsting zijn van essentieel belang voor een prettig zicht en een goede lichtinval. Om deze steeds te voorzien van een verzorgd uiterlijk is periodiek onderhoud nodig.

waarom ons kiezen?

Vaak wordt een keuze gemaakt op basis van vertrouwen, natuurlijk ontstaat dat vertrouwen door goede ervaringen, professionaliteit en door bewezen kennis. U krijgt van ons breed opgeleide en gecertificeerde professionals en deskundig advies. Onze vakbekwame medewerkers met elk hun eigen specialisme, maken gebruik van bewezen methoden en technieken gericht op resultaat!

Wij garanderen een open en directe communicatie, eerlijke feedback en het actief bouwen aan wederzijds vertrouwen.
Hiermee leggen we de basis voor een opbouwende en succesvolle samenwerking met tarieven die zorgvuldig worden afgesteld om de kwaliteit en continuïteit van onze diensten te garanderen.

 glazenwassers

veiligheid

Bij werken op hoogte staat veiligheid voorop en zullen alle veiligheidsmaatregelen in acht worden genomen. Onze glazenwassers zijn VCA gecertificeerd en hebben de opleiding SVS glazenwasser doorlopen. Uiteraard voeren wij alle werkzaamheden uit volgens de gestelde ARBO-eisen en -richtlijnen. Ook voldoen onze materialen aan alle richtlijnen en worden ze jaarlijks gecontroleerd en gekeurd.

veilig werken op hoogte

Onze vakbekwame SVS glazenwassers gebruiken met het werken op hoogte verschillende technieken en hulpmiddelen zoals hoogwerker, staande ladder, telewash-systeem, failsafe X-trem DSD systeem, gevelonderhoudsinstallatie, en de permanente hangladder.

Wie zijn onze klanten?

Zo’n 60% van onze klanten zijn ondernemingen in het MKB met een kantoor/bedrijfspand of hotel. Ook basis- en middelbare scholen en middel- tot grote bedrijven en kantoorhoudende organisaties zijn wij van dienst. Daarnaast werken wij veel voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders en VvE beheerders.

Glazenwasser
zo geregeld!

glazenwassers in Utrecht

GLAZENWASSERS?

Ontdek wat wij nog voor u kunnen doen

Als opdrachtgever vindt u het fijn dat u voor al uw schoonmaakdiensten bij één schoonmaakbedrijf terecht kan. Voor al uw schoonmaakwensen hebben wij de juiste oplossingen én de juiste mensen voor een scherpe prijs.

nieuws berichten

 • ISSA/INTERCLEAN AMSTERDAM 2018!

  Schoonmaakproducten, en -oplossingen, inspirerende sessies over actuele zaken in ons werkveld en innovatieve toepassingen voor de toekomst, dé plek waar…

 • Op uw VvE – bijdrage besparen?

  Bent u helemaal niet tevreden over de kwaliteit of over de kosten van uw huidige schoonmaker of glazenwasser en u…

glazenwassers

Ook bij u in de buurt!

Onze glazenwassers wassen dag in en dag ramen voor bedrijven, Vereniging van Eigenaren (VVE), Vastgoedmanagement, Gemeenten, Gebouweigenaren, Projectontwikkelaars, Overheidsinstellingen, Zorginstellingen, Onderwijsinstellingen, Vastgoedbeheerders, Woningcorporaties, Horeca, Winkels/Winkelcentra en Particulieren.

 • Bezoekadres
  Haagse Hof Parkstraat 83
  2514 JG Den Haag
 • Openingstijden
  maandag t/m zaterdag: 07:00 - 18:00
  Buiten deze tijden op afspraak

 • Contactgegevens
  + 31 (0) 70-212821
  info@qualitycleaningservices.nl
 • Snel een vraag?
  Naast bellen en mailen kunt u ons ook bereiken via WhatsApp: 06 24834480
onze werkwijze

vrijblijvend offerte aanvragen