lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278 VVE glazenwasser | glasbewassing voor vereniging van eigenaren!

GLAZENWASSER VERENIGING VAN EIGENAREN (VVE)

GLAZENWASSER VERENIGING VAN EIGENAREN (VVE)

blinkende ramen van een vve gebouw verhoogt de tevredenheid van bewoners en draagt ook bij aan de uitstraling richting bezoekers.

In de afgelopen 35 jaar hebben wij ons ontwikkeld tot een one stop shop voor vereniging van eigenaren in de randstad, maar ook in aantal steden in Noord-Holland, Utrecht en Gelderland, waar (vve's) vereniging van eigenaren terecht kunnen voor het schoonmaken en glasbewassing van appartementen complexen. Dankzij onze expertise in zoveel verschillende werkomgevingen, kunnen wij alles op elkaar afstemmen waardoor er geen onnodige bijkomende kosten gemaakt worden, en de vve precies weet waar hij of zij toe is.

Met het werken op hoogte maken onze vakbekwame SVS glazenwassers gebruik van verschillende technieken en hulpmiddelen zoals hoogwerker, staande ladder, telescoop-glasbewassing, indoor-telescoopindoorwassysteem, failsafe X-trem DSD systeem, gevelonderhoudsinstallatie, en de permanente hangladder.

telescoop
glasbewassing

 • arbo-regelgeving
  Het telewash-systeem is echter beperkt inzetbaar vanwege de fysieke belasting en mag conform ARBO-regelgeving uitsluitend ingezet worden voor gedeelten waar geen ander middel ingezet kan worden.
 • eisen aantal vierkante meters per gebouw
  Bij een werkhoogte tot 10 meter mag niet meer dan 200 m2 per gebouw gewassen worden. Bij een werkhoogte tussen 10 en 20 meter mag niet meer dan 100 m2 per gebouw gewassen worden.

Naast onze reguliere en periodieke schoonmaakonderhoud heeft ons schoonmaakbedrijf zich ook gespecialiseerd in andere specialistische vormen van schoonmaken.

VVE
Glazenwasser

werkschema en tijdsplanning

Bij elk project wordt volgens een vooraf afgesproken werkschema en tijdsplanning gewerkt. Duidelijke afspraken met de opdrachtgever zorgen voor een plezierige samenwerking, waarbij onze glazenwasser de kwaliteit en continuïteit van het ramen wassen waarborgt.

materialen en medewerkers

Onze glazenwasser maakt uitsluitend gebruik van kwalitatief zeer goede materialen en de modernste technieken om ieder project veilig en vakkundig uit te voeren.
De sterkste schakels binnen onze afdeling glazenwasserij zijn onze glazenwassers zij voeren wij alle werkzaamheden uit volgens de gestelde ARBO-eisen en -richtlijnen.
Onze vakbekwame vve glazenwassers zijn uiteraard ook in bezit van het vakdiploma glazenwasser diploma SVS en het diploma basisveiligheid VCA*.

glazenwasser logboek

Bij een glazenwasser overeenkomst wordt op het project een glazenwasser-logboek neergelegd en voor aanvang van de werkzaamheden wordt gekeken of er opmerkingen in vermeld staan.
Andersom kan ook het geval zijn: als iets opvalt, vragen zijn of niet alle werkzaamheden volgens het werkprogramma uitgevoerd konden worden, dan wordt dit door onze medewerkers vermeld.

Naast onze reguliere en periodieke schoonmaakonderhoud heeft Quality Cleaning Services zich ook gespecialiseerd in andere specialistische vormen van schoonmaken.

streeploos ramen wassen voor hoogbouw met hoogwerker

Sommige locaties zijn zo hoog, zo moeilijk bereikbaar, zo smerig die krijgt niemand schoon, nou ja bijna niemand .... Schoonmaakorganisatie Quality Cleaning Services is ook gespecialiseerd in glasbewassing tot 10 woonlagen met hoogwerker!

glazenwasser met hoogwerker

 • Bezoekadres
  Haagse Hof Parkstraat 83
  2514 JG Den Haag
 • Openingstijden
  maandag t/m zaterdag: 07:00 - 18:00
  Buiten deze tijden op afspraak

 • Contactgegevens
  + 31 (0) 70-2192821
  info@qualitycleaningservices.nl
 • Snel een vraag?
  Naast bellen en mailen kunt u ons ook bereiken via WhatsApp: 06 24834480
onze werkwijze

Vraag vrijblijvend een online offerte aan, en bespaar tot 10% korting in 2 minuten!

 

U kunt hiervoor het onderstaande formulier gebruiken

Hieronder kunt u de inhoud van uw wensen selecteren!

Van eenmalige glasbewassing tot wekelijkse glasbewassing!

U bent bijna klaar met uw wensen, wij gaan direct voor u aan de slag!

U bent klaar, binnen 24 uur ontvangt u een passende offerte in uw mailbox!

 

Onze
kernwaarden

 • 1klantgericht
  Onze glazenwassers weten als geen ander de wensen en verwachtingen van onze opdrachtgevers.
 • 2professioneel
  Samenwerken doen wij uitsluitend op basis van respect, vertrouwen, integriteit, en eerlijkheid.
 • 3flexibel
  Onze glazenwassers staan open voor veranderingen en hebben een onafgebroken sterke wil tot verbetering voor nu en in de toekomst.

Heldere visie
glazenwasser vve

klantgerichte aanpak

Glazenwasserij efficiënt en klantgericht organiseren.

excellente operatie

Met veel glazenwassers op veel verschillende plaatsen.

werkgeverschap

Met een beperkt investeringsniveau en relatief lage risico’s.

duurzaam

Vooruitstrevend in keuzes als het gaat om veiligheid en milieu.

glazenwasser den haag