lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278 Quality Cleaning Services - Glazenwasser Particulieren

GLAZENWASSER PARTICULIER

glazenwasser particulier

Particuliere glazenwasser nodig voor ieder moment dat het u uitkomt?

De eerste keer dat u een bij ons een glazenwasser particulier boekt, krijgt u van ons een scherpe prijs voor het wassen van een particuliere vrijstaande woning, hoekwoning, tussenwoning of appartement.
Deze prijzen gelden voor alle ramen aan de buitenkant van uw huis of appartement!
Ook dakkapellen zijn voor ons geen probleem, deze worden ter plaatse bekeken of de ramen op een veilige manier gewassen kunnen worden. Wilt u graag tegen meerprijs uw dakgoot schoon hebben, is dit mogelijk.

U betaald bij ons altijd een standaard bedrag voor het periodiek laten wassen van uw ramen. U mag zelf de gewenste dag en dagdeel aangeven. Zo kunt u ervoor kiezen om onze glazenwasser particulier in de ochtend of middag langs te laten komen op het moment dat u thuis bent, zodat u eventueel een poort kunt open doen, het werk controleren of natuurlijk gewoon een praatje maken.

telescoop
glasbewassing

 • arbo-regelgeving
  Het telewash-systeem is echter beperkt inzetbaar vanwege de fysieke belasting en mag conform ARBO-regelgeving uitsluitend ingezet worden voor gedeelten waar geen ander middel ingezet kan worden.
 • eisen aantal vierkante meters per woning
  Bij een werkhoogte tot 10 meter mag niet meer dan 200 m2 per woning gewassen worden. Bij een werkhoogte tussen 10 en 20 meter mag niet meer dan 100 m2 per woning gewassen worden.

Naast onze reguliere en periodieke schoonmaakonderhoud heeft ons schoonmaakbedrijf zich ook gespecialiseerd in andere specialistische vormen van schoonmaken.

ramen wassen?
particulieren

werkschema en tijdsplanning

Bij elke woning wordt volgens een vooraf afgesproken werkschema en tijdsplanning gewerkt. Duidelijke afspraken met de bewoner zorgen voor een plezierige samenwerking, waarbij onze glazenwassers de kwaliteit en continuïteit van het ramen wassen waarborgt.

materialen en glazenwasser

Onze glazenwassers maken uitsluitend gebruik van kwalitatief zeer goede materialen en de modernste technieken om ieder project veilig en vakkundig uit te voeren.
De sterkste schakels binnen onze afdeling glazenwasserij zijn onze glazenwassers zij voeren wij alle werkzaamheden uit volgens de gestelde ARBO-eisen en -richtlijnen.
Onze vakbekwame glazenwassers zijn uiteraard ook in bezit van het vakdiploma glazenwasser diploma SVS en het diploma basisveiligheid VCA*.

glazenwasser logboek

Bij een glazenwassers overeenkomst wordt op het project een glazenwasser-logboek neergelegd en voor aanvang van de werkzaamheden wordt gekeken of er opmerkingen in vermeld staan.
Andersom kan ook het geval zijn: als iets opvalt, vragen zijn of niet alle werkzaamheden volgens het werkprogramma uitgevoerd konden worden, dan wordt dit door onze medewerkers vermeld.

Naast onze reguliere en periodieke glasbewassing hebben wij ons ook gespecialiseerd in andere specialistische vormen van schoonmaken.

streeploos ramen wassen voor hoogbouw met hoogwerker

Sommige locaties zijn zo hoog, zo moeilijk bereikbaar, zo smerig die krijgt niemand schoon, nou ja bijna niemand .... Onze glazenwassers is ook gespecialiseerd in glasbewassing tot 10 woonlagen met hoogwerker!

glazenwasser met hoogwerker

 • Bezoekadres
  Haagse Hof Parkstraat 83
  2514 JG Den Haag
 • Openingstijden
  maandag t/m zaterdag: 07:00 - 18:00
  Buiten deze tijden op afspraak

 • Contactgegevens
  + 31 (0) 70-2192821
  info@qualitycleaningservices.nl
 • Snel een vraag?
  Naast bellen en mailen kunt u ons ook bereiken via WhatsApp: 06 24834480
onze werkwijze

Vraag vrijblijvend een online offerte aan, en bespaar tot 10% korting in 2 minuten!

 

U kunt hiervoor het onderstaande formulier gebruiken

Hieronder kunt u de inhoud van uw wensen selecteren!

Van eenmalige glasbewassing tot wekelijkse glasbewassing!

U bent bijna klaar met uw wensen, wij gaan direct voor u aan de slag!

U bent klaar, binnen 24 uur ontvangt u een passende offerte in uw mailbox!

 

Onze
kernwaarden

 • 1klantgericht
  Onze glazenwassers weten als geen ander de wensen en verwachtingen van onze opdrachtgevers.
 • 2professioneel
  Samenwerken doen wij uitsluitend op basis van respect, vertrouwen, integriteit, en eerlijkheid.
 • 3flexibel
  Onze glazenwassers staan open voor veranderingen en hebben een onafgebroken sterke wil tot verbetering voor nu en in de toekomst.

Heldere visie
glazenwasser particulier

klantgerichte aanpak

Glazenwasserij efficiënt en klantgericht organiseren.

excellente operatie

Met veel glazenwassers op veel verschillende plaatsen.

werkgeverschap

Met een beperkt investeringsniveau en relatief lage risico’s.

duurzaam

Vooruitstrevend in keuzes als het gaat om veiligheid en milieu.

glazenwasser den haag