GLASBEWASSING WINKELPANDEN

glazenwasser winkelpanden

blinkende ramen verhoogt de tevredenheid van winkeliers en draagt ook bij aan de uitstraling richting klanten.

Glazenwasser winkels » Vaak is er geen tijd voor het winkelpersoneel om de glasbewassing van de winkel te verzorgen. Vaak zijn de wazige grote ramen binnen en buiten, spiegels en stofwolken in de hoeken van de paskamers het resultaat.
Ons Schoonmaakbedrijf helpt u graag met het realiseren van een nette uitstraling van uw winkelpand, zodat u en uw medewerkers zich volledig kunnen richten op de verkoop.

Met veel plezier en betrokkenheid ontzorgen onze glazenwassers winkelpanden, warenhuizen of (overdekte) winkelcentra's glasbewassing met hoogwerker, staande ladder en telescoop-glasbewassing tot 20 meter zonder hoogwerker, op een vakkundige en verantwoorde werkwijze zowel binnen als buiten, reguliere of op oproepbasis.

winkel
schoonmaak

 • schoonmaak advies
  Bij een schoonmaakadvies zullen wij aandachtspunten naar boven halen waardoor uw winkel of warenhuis er altijd uitnodigend en schoon uitziet binnen het gestelde budget. Bij het samenstellen van het schoonmaakprogramma letten wij extra op de stofgevoelige ruimten, zoals bijvoorbeeld paskamers, spiegels en hoge ornamenten.
 • werkwijze schoonmaak
  Quality Cleaning services werkt met speciale op retail gerichte, middelen en materialen waarmee wij in een handomdraai worden hoge ornamenten, lampen, randen/richels ventilatieroosters en overige onbereikbare plekken stofvrij maken.
 • flexibiliteit
  Door u de beste retail schoonmaak te bieden, zijn onze goed opgeleide schoonmakers 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, zodat u ook op koopavond of in de weekenden een beroep op ons kunt doen.

retail glazenwasser met een
heldere aanpak!

werkschema en tijdsplanning

Bij elk project wordt volgens een vooraf afgesproken werkschema en tijdsplanning gewerkt. Duidelijke afspraken met de opdrachtgever zorgen voor een plezierige samenwerking, waarbij onze glazenwassers de kwaliteit en continuïteit van het ramen wassen waarborgt.

materialen en glazenwassers

Ook maken onze glazenwassers uitsluitend gebruik van kwalitatief zeer goede materialen en de modernste technieken om ieder project veilig en vakkundig uit te voeren.
De sterkste schakels binnen onze afdeling glazenwasserij zijn onze glazenwassers zij voeren wij alle werkzaamheden uit volgens de gestelde ARBO-eisen en -richtlijnen.
Onze glazenwassers zijn uiteraard altijd duidelijk herkenbaar aan hun moderne bedrijfskleding en in bezit van het vakdiploma glazenwasser diploma SVS én ook het diploma basisveiligheid VCA*.

glazenwasser logboek

Bij een glazenwasser overeenkomst wordt op het project een glazenwasser-logboek neergelegd en voor aanvang van de werkzaamheden wordt gekeken of er opmerkingen in vermeld staan.
Andersom kan ook het geval zijn: als iets opvalt, vragen zijn of niet alle werkzaamheden volgens het werkprogramma uitgevoerd konden worden, dan wordt dit door onze medewerkers vermeld.

Naast onze reguliere en periodieke glasbewassing hebben onze glazenwassers zich ook gespecialiseerd in andere specialistische vormen van schoonmaken.

streeploos ramen wassen voor hoogbouw met hoogwerker

Sommige locaties zijn zo hoog, zo moeilijk bereikbaar, zo smerig die krijgt niemand schoon, nou ja bijna niemand .... Onze glazenwassers zijn ook gespecialiseerd in glasbewassing voor hoogbouw met hoogwerker!

glazenwasser met hoogwerker

 • Bezoekadres
  Haagse Hof Parkstraat 83
  2514 JG Den Haag
 • Openingstijden
  maandag t/m zaterdag: 07:00 - 18:00
  Buiten deze tijden op afspraak

 • Contactgegevens
  + 31 (0) 70-3260836
  info@qualitycleaningservices.nl
 • Snel een vraag?
  Naast bellen en mailen kunt u ons ook bereiken via WhatsApp: 06-57953181
onze werkwijze

 • Uw gegevens
  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur, en eigenlijk het liefst binnen een uur!
vrijblijvend offerte aanvragen