lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278 Glazenwassers » glazenwasser nodig voor uw kantoorpand of woning?

GLAZENWASSER VERENIGING VAN EIGENAREN (VVE)

glazenwasser

blinkende ramen van een vve gebouw verhoogt de tevredenheid van bewoners en draagt ook bij aan de uitstraling richting bezoekers.

Quality Cleaning Services biedt u een toegesneden schoonmaakdienst die u als vereniging van eigenaren (vve) vaak tegen komt, specifiek en uitsluitend gericht op glasbewassing voor vve wooncomplexen.
Dag in dag uit, verzorgen de glazenwassers van Window Cleaning Services met veel plezier en betrokkenheid op elke hoogte glasbewassing voor Vereniging van Eigenaren (VvE) met hoogwerker, staande ladder en telescoop-glasbewassing tot 20 meter zonder hoogwerker, op een vakkundige en verantwoorde werkwijze zowel binnen als buiten, reguliere of op oproepbasis. Met het werken op hoogte maken onze vakbekwame SVS glazenwassers gebruik van verschillende technieken en hulpmiddelen zoals hoogwerker, staande ladder, telescoop-glasbewassing, indoor-telescoopindoorwassysteem, failsafe X trem DSD systeem, gevelonderhoudsinstallatie, en de permanente hangladder.

telescoop
glasbewassing

 • arbo-regelgeving
  Het telewash-systeem is echter beperkt inzetbaar vanwege de fysieke belasting en mag conform ARBO-regelgeving uitsluitend ingezet worden voor gedeelten waar geen ander middel ingezet kan worden.
 • eisen M2 per gebouw
  Bij een werkhoogte tot 10 meter mag niet meer dan 200 m2 per gebouw gewassen worden.Bij een werkhoogte tussen 10 en 20 meter mag niet meer dan 100 m2 per gebouw gewassen worden.

Hoogwerker - Glazenwasser met hoogwerker actief in de gehele Randstad

glazenwasser met een
heldere aanpak VVE

werkschema en tijdsplanning

Bij elk project wordt volgens een vooraf afgesproken werkschema en tijdsplanning gewerkt. Duidelijke afspraken met de opdrachtgever zorgen voor een plezierige samenwerking, waarbij Quality Cleaning Services de kwaliteit en continuïteit van het ramen wassen waarborgt.

materialen en medewerkers

Quality Cleaning Services maakt uitsluitend gebruik van kwalitatief zeer goede materialen en de modernste technieken om ieder project veilig en vakkundig uit te voeren.
De sterkste schakels binnen onze afdeling glazenwasserij zijn onze glazenwassers zij voeren wij alle werkzaamheden uit volgens de gestelde ARBO-eisen en -richtlijnen.
Onze vakbekwame glazenwassers zijn uiteraard ook in bezit van het vakdiploma glazenwasser diploma SVS en het diploma basisveiligheid VCA*.

glazenwasser logboek

Bij een glazenwasser overeenkomst wordt op het project een glazenwasser-logboek neergelegd en voor aanvang van de werkzaamheden wordt gekeken of er opmerkingen in vermeld staan.
Andersom kan ook het geval zijn: als iets opvalt, vragen zijn of niet alle werkzaamheden volgens het werkprogramma uitgevoerd konden worden, dan wordt dit door onze medewerkers vermeld.

glazenwasser

streeploos ramen wassen voor hoogbouw met hoogwerker

Sommige locaties zijn zo hoog, zo moeilijk bereikbaar, zo smerig die krijgt niemand schoon, nou ja bijna niemand .... Schoonmaakorganisatie Quality Cleaning Services BV is ook gespecialiseerd in glasbewassing tot 10 woonlagen met hoogwerker!

glazenwasser met hoogwerker

 • Bezoekadres
  Haagse Hof Parkstraat 83
  2514 JG Den Haag
 • Openingstijden
  maandag t/m zaterdag: 07:00 - 18:00
  Buiten deze tijden op afspraak

 • Contactgegevens
  + 31 (0) 70-2192821
  info@qualitycleaningservices.nl
 • Snel een vraag?
  Naast bellen en mailen kunt u ons ook bereiken via WhatsApp: 06 24834480
onze werkwijze

vrijblijvend offerte aanvragen