lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278 Uw graffiti snel mogelijk laten verwijderen? » Zo geregeld » Online offerte

Graffiti verwijderen

UW GRAFFITI SNEL MOGELIJK LATEN VERWIJDEREN?

graffiti verwijderen

“Vaak wordt veel werk gestoken in het maken van een graffiti, het ontmoedigt als deze dan snel weer weg is.

Bij tachtig procent van de graffiti kan je deze zonder al te veel problemen verwijderen. Juist bij die andere twintig procent komt ervaring én expertise om de hoek kijken. Wij zijn een schoonmaakbedrijf dat de beste oplossingen biedt voor specialistische reiniging van alle soorten oppervlakken.
Door de juiste combinatie van vakkennis, schoonmaakervaring, en reinigingsmaterialen, zijn wij altijd in staat u de beste oplossingen te bieden.

Wij hebben alle reiniging apparatuur en specialistische ervaring in huis om specialistische reiniging van specifieke gebouwen en objecten succesvol en binnen no-time uit te voeren.

REINIGEN DOE JE
MET JE OGEN

  • WEET WAT JE DOET.
    Tachtig procent van de graffiti is zonder al te veel problemen te verwijderen. Juist bij die andere twintig procent is voorzichtigheid geboden. “Bij de aanpak van graffiti komt ervaring én expertise om de hoek kijken. Je moet wel weten wat je doet."

  • VCA*-CERTIFICAAT
    Veiligheid gaat bij gevelonderhoud en graffitiverwijdering voor alles, onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en opgeleid om te werken met alle persoonlijke beschermings- middelen die je kunt bedenken.

WELKE MANIER VAN REINIGEN
IS HET BESTE VOOR UW GEVEL?

STEAMPLUS TECHNOLOGIE

Hierbij reinigen we het oppervlak met heet water onder hoge druk. De verf wordt door de hoge temperatuur week en lost op in het water. Het voordeel is dat we hierbij geen agressieve reinigingsmiddelen hoeven te gebruiken.

VOCHTSTRALEN

Graffiti te verwijderen door middel van stralen (of vochtstralen). Hierbij mengen we water met een straalmiddel. Dit straalmiddel kan zeer zacht zijn zodat we de ondergrond niet beschadigen. Dit mengsel van water met straalmiddel blazen we vervolgens tegen de ondergrond.

REINIGINGSMIDDEL

Sommige graffiti’s laten zich makkelijk verwijderen met een reinigingsmiddel. We gebruiken hierbij zoveel mogelijk biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen. Dit passen we vaak toe op gladde of geschilderde (niet- minerale) oppervlakken.

Graffiti verwijderd, en dan?

Als de graffiti weg is, dan hebben wij ook nog oplossingen voor het beschermen van de ondergrond. Met een anti- graffiticoating beschermt u de ondergrond tegen nieuwe graffiti’s. Dit kan zowel een permanent als een semi- permanent systeem zijn.

is uw muur ook het slachtoffer van graffiti?

Voor professionele graffitiverwijdering & bescherming staan wij voor u klaar!

Met onze gevelreinigers en onze expertise op het gebied van graffitiverwijdering & bescherming, wordt uw object op een vakkundige en verantwoorde werkwijze op reguliere of op oproepbasis gereinigd tot in de kleinste details.

Heeft u aanvullende wensen?

Natuurlijk kunnen wij meer voor u doen dan alleen het reinigen en beschermen van gevels uw kantoren. Naast het uitvoeren van specialistische schoonmaakdiensten (zoals bijvoorbeeld gevelonderhoud) kan ook onze gediplomeerde glazenwasser zich op gezette tijden melden.

[su_spacer]

  • Uw gegevens
    Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur, en eigenlijk het liefst binnen een uur!
[su_spacer] vrijblijvend offerte aanvragen [su_spacer]