lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278 Handyman « klussendienst « flexibele inzet « Scherpe prijs!

HANDYMAN OF KLUSSER NODIG?

KLUSKRACHT

kluskracht voor schilderwerk, verhuizing of reparaties.

Blijven de klussen of licht technisch werk liggen in en rond uw bedrijf of woning? Dat is opgelost als u onze Handyman inzet. Hij heeft een uitvoerende en signalerende taak en adviseert u graag bij het onderhoud van uw gebouw(en) of woning(en).

Quality Handyman Services is een professionele en efficiënte klussendienst die niet anders doen dan grote en kleine klussen aanpakken voor bedrijven, woningcorporaties en particulieren met alle expertise in huis.

Wij zijn snel ter plaatse en hebben een uitstekend gevoel voor de sfeer en klantbeleving binnen gebouwen. Geen modderschoenen in de woning, even opruimen of stofzuigen als de klus klaar is, dat hoort er allemaal bij.

 • handige vakmensen
  Door de toenemende druk op vakmensen is er steeds meer behoefte aan een helpende hand van een handyman die direct inzetbaar is. U kunt ons inzetten als klussendienst voor opruimwerkzaamheden, schilderwerk, een interne verhuizing of reparaties. Of als een paar extra handen voor het uitvoeren van kleine klussen.
 • kostenbesparend
  Het inzetten van onze klussendienst op de momenten dat dit nodig is is een kostenbesparende oplossing waarbij de kwaliteit omhoog gaat. Als u behoefte heeft aan tijdelijke klussenkracht, dan biedt onze handyman uitkomst. U zet ons in op de momenten dat het nodig is. Voor het reinigen van gevels en ramen, sanitair en wagenpark. Of voor regelmatig onderhoud aan uw tuin, straatwerk, deuren en nog veel meer.
 • flexbile inzet
  De vakmensen van onze klussendienst zijn allround opgeleid en ervaren in het veilig en efficiënt uitvoeren van allerlei voorkomend werk. Maar soms vraagt een klus om een specialist. Als u dit doorgeeft is de kans zeer groot dat we ook deze vakman of -vrouw ‘in huis’ hebben. wij zorgen dan dat u de juiste specialist krijgt voor uitvoering van uw opdracht.
 • inbraakpreventie
  Wat is nu goed hang- en sluitwerk? Allereerst betreft het uiteraard de sloten op deuren en ramen. Ook bij ramen is een goed slot van belang, om het inbrekers niet gemakkelijk te maken om binnen te komen. Wij sporen de zwakke plekken van uw gebouw of woning op en lossen het direct op met gekeurde SKG sloten die vallen onder het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ook als u wilt verzorgen wij de brandpreventie.
handyman

Handyman die alles doet ... wat hij moet doen!

goede hulp nodig?

Wij hebben altijd een klussendienst voor uw interne verhuizingen, huismeestertaken, ophangen van schilderijen, whiteboards, kapstokken controleren nood- en vluchtrouteverlichting, vervangen van lamp(en), herstellen van beschadiging(en), op hoogte stellen van bureaus, systeemwanden verplaatsen, gordijnrails bevestigen of verwijderen, verwijderen oude vloerbedekking, onderhoud hang- en sluitwerk, auto wassen, tuinwerk, gras maaien, bladeren verwijderen, dakgoot schoonmaken, plaatsen van schutting, losse tegels goed leggen en vele andere klussen. Wilt u samen met onze de kluskracht de klus oppakken, dan is dit ook mogelijk.

Wie zijn onze klanten?

Zo’n 60% van onze klanten zijn ondernemingen in het MKB met een kantoor/bedrijfspand of hotel. Ook basis- en middelbare scholen en middel- tot grote bedrijven en kantoorhoudende organisaties zijn wij van dienst. Daarnaast werken wij veel voor particulieren, woningcorporaties, vastgoedbeheerders, VvE’s en VvE beheerders.

[su_spacer]

 • Uw gegevens
  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur, en eigenlijk het liefst binnen een uur!
[su_spacer] vrijblijvend offerte aanvragen [su_spacer]