lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278lessphp fatal error: parse error: failed at `@gridRowWidth: (@gridColum` /var/www/vhosts/qualitycleaningservices.nl/qualitycleaningservices/wp-content/themes/theme53484/bootstrap/less/variables.less on line 278 Tuinonderhoud - Hoveniersbedrijf voor groen- en tereinonderhoud - VVE

WILT U DAT UW BEDRIJVENTERREIN OF TUIN ER NETJES EN VERZORGD UITZIET?

tuinonderhoud vve

QUALITY GREEN SERVICES IS THUIS IN HET TUINONDERHOUD EN ONKRUIDBESTRIJDING TOT DE AANLEG VAN TUINEN EN BUITENRUIMTEN.

Tuinonderhoud is van wezenlijk belang om uw terrein er representatief en verzorgd te laten uitzien. Helaas komt het nog vaak voor dat bedrijfstuinen (ook particulier) en bedrijfsterreinen verwaarloosd worden, omdat het onderhoud niet goed verzorgd is.

Wij verzorgen het gehele onderhoudstraject, van het maaien van gazons tot het onderhoud van plantsoenen en borders, maar ook de binnenbeplanting, onkruidbestrijding en gladheidsbestrijding. Daarnaast kunnen we specialistische schoonmaak en het verwerken van afval voor onze rekening nemen.

 • DUURZAAM ONKRUIDBEHEER

  Effectieve onkruidbestrijding op maat
  Mechanische onkruidbestrijding
  Een minimum aan chemicaliën
  Thermische onkruidbestrijding
  Het voldoen aan alle wettelijke eisen
  Chemische onkruidbestrijding

 • GROENONDERHOUD
  Groenvoorziening
  Binnenbeplanting
  Gazons
  Plantsoenen
  Fleurige borders

 • PARKMANAGEMENT
  verbetering van het vestigingsklimaat
  Een goede eerste indruk
  Behoud van vastgoedwaarde
  Professionele uitstraling
  Vergroten van de veiligheid en leefbaarheid van de werkomgeving

 • 7 DAGEN DAG EN NACHT
  Door de combinatie van jarenlange expertise, opgeleide medewerkers en uitstekende materialen, zijn wij in altijd staat dag en nacht 7 dagen per week wegcondities in de gaten te houden.
 • DAK-GEVELBERGROENING
  Luxery Greenwall systeem
  Subsidie voordelen
  Het afvangen van fijnstof,
  Afbraak van CO2
  Waterretentie
  duurzaam karakter

 • GLADHEIDSBESTIJDING
  Omdat wij uitsluitend gebruik maken van kwalitatief zeer goede materialen en machines zorgen wij dat de wegen voor bedrijven, instellingen en overheden in de wintermaanden begaanbaar blijven.

onze hoveniersbedrijf staat voor u klaar!

HOVENIERSBEDRIJF QUALITY GREEN SERVICES NEEMT GRAAG UW TUINONDERHOUD UIT HANDEN.

Met een compleet facilitaire diensten voor uw bedrijf of vve zorgen wij met onze vakbekwame hoveniers en expertise op het gebied van groen- en terreinonderhoud dat uw bedrijventerrein of particuliere tuin zorgvuldig, professioneel en milieuvriendelijk wordt onderhouden tot in de kleinste details.

Heeft u aanvullende wensen?

Natuurlijk kunnen wij meer voor u doen dan alleen verzorgen van tuinen aan woningen, kantoren, horecagelegenheden, winkels, openbare gebouwen, vve appartementen.
Naast het uitvoeren van specialistische schoonmaakdiensten (zoals bijvoorbeeld handyman) kan ook onze gediplomeerde glazenwasser zich op gezette tijden melden.

[su_spacer]

 • Uw gegevens
  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur, en eigenlijk het liefst binnen een uur!
[su_spacer] vrijblijvend offerte aanvragen [su_spacer]